Hiro Natuurlijk Wonen

AlgemeenProductenEvenementenActiviteitenInternet WinkelWorkshop CursusAgendaHome


Hiro Op Zondag (Hirotreffen)
BankjesCollectief

Toegang, koffie/thee gratis. Potje voor vrijwillige bijdrage.

Zondag 30 oktober 2016 van 14:00 tot 17:00 uur.


Wat is Hiro Op Zondag?

Deze middag is bedoeld als gezellig samenzijn en gelegenheid om van elkaar te leren!!. Kennis en ervaringen uitwisselen, ook betreffende Gezonde Duurzaamheid, maar kan in principe over van alles gaan, zolang het de gehele groep interesseert.

Deze Hiro Op Zondag wordt ook op FB geagendeerd en daar is gelegenheid om over de invulling te chatten danwel voorstellen te doen. Ook ten behoeve van verspreiding van deze activiteit is het fijn indien je daar aangeeft dat je komt, zodat andere "FB vrienden" ook hiervan kennis kunnen nemen

Wat zijn de kosten??

Het deelnemen is in beginsel kostenloos, want wij vinden het fijn dat je komt. Een bakje koffie of thee staat altijd klaar. Wees er vrij in voor het meebrengen van versnapering voor eigen gebruik of om te delen. Gewoon aanwezig zijn is natuurlijk ook prima!! Maak je gebruik van producten, materialen of diensten, dan wordt een vrijwillige bijdrage, in een daarvoor neergezet potje, zeer op prijs gesteld. Soms is er ook iets te eten. Ook die zal dan op basis van vrijwillige bijdrage zijn

Is Hiro Op Zondag vrij toegankelijk?

Ja, je dat is zo, maar we waarderen het zeer als je op onze facebook evenement aankondiging laat weten dat je komt en dat je erbij schrijft wat jouw intresse is waarover je wat wilt vertellen en welke onderwerpen je iets over zou willen weten. Wellicht dat iemand daar op reageert of zelfs langskomt om de informatie te delen..

Is er catering?

Ja, maar kan beperkt zijn tot koffie en thee, en dat is in beginsel gratis. Meestal is daar ook wel iets bij. Maar let op de aankondiging, soms gaat er iets in de pan of oven. Wil je de leemoven of leemkookstel eens uitproberen of in werking zien?? Dat kan! Liefst je eigen producten meenemen, liefst van bewuste en niet belastende grondstoffen en biologisch geteeld. Zal door velen worden gewaardeerd als er iets over blijft!. ;-)

Wat is Potjie koken?

Soms wordt er een Potjie gekookt. Dat is een allergaartje wat in een gietijzeren ketel wordt gesudderd. Een voorloper van wat tegenwoordig slowcooking wordt genoemt, maar vroeger gewoon was. Geef even aan als je na wilt blijven om te proeven of zelfs om een hapje mee te eten. Meestal is dit vegetarisch, maar soms zit er iets vlees bij.

Actuele stand

Ik probeer deze pagina bij te werken als er iets veranderd, maar op de FB evenementen zijn de laatste veranderingen gemeld..
Meedoen en laatste info op FB??? Klik hier en laat weten dat je ook komt en/of om dit aan je vrienden kenbaar te maken door te liken en te delen..

Goede ideŽn voor deze dag horen wij uiteraard graag.
Hiro Op Zondag /Hiro Treffen van 30 oktober 2016 is vermeld als FB event.

Hiro Op Zondag: Volgende geagendeerde zondag 30 oktober 2016. Graag tot ziens


Alle geagendeerde evenementen en activiteiten

Besloten FB-groep voor Hiro Op Zondag

FB account Hiro Natuurlijk Wonen


P.U.C. AlkmaarOpen Dagendag van het kasteelstoelmatten monumentendag  hillegomCultuur WeekendHerfst Evenement Stads Kweektuin HaarlemHistorisch Festival HaerlemAmbachten Markt HaarlemHiro ZondagBiomarkt Kweektuin HaarlemBiologische Markt Botermarkt HaarlemBloemencorso BollenstreekVoorjaarsevenement Haarlemse Kweektuin