Hiro Natuurlijk Wonen

Isovlas vlasisolatieHoutvezelplaatisolenawolle schapenwol natuurlijk isolerenHome

Pavatherm beschermt tegen koude

Houdt de warmte binnen.

In de koude wintermaanden houdt Pavatherm de winterse koude buiten en houdt de behaaglijke warmte binnen. De als goed gebleken warmte isolator Pavatherm zorgt ervoor met zijn Lamba waarde van 0,040 W/m2K dat dit ook voor langere tijd zo blijft. Ook de dampdiffusie waarde van 5 werkt hier aan mee. De hierdoor onstane comfort is een extra aan die behaaglijkheid. Maar niet alleen dat; door deze twee komponenten in een goede toepassing is er minder mechanische ventilatie nodig en hierdoor een grotere besparing op de energie kosten.

Maar niet alleen de hoge isolatie waarden van Pavatherm maken deze isolator tot een hoogwaardig product.Ook de toepasbaarheid door zijn drukvaste vorm en verwerking dragen hier aan bij. Hierdoor is het ook mogelijk om aan de buitenzijde van de constructie te isoleren, wat een duidelijk voordeel opleverd voor de haalbare isolatie waarden.

De hoge kwaliteiten van deze isolator zorgen niet alleen voor behaaglijkheid maar draagt ook bij aan de energie besparing. Minder stookkosten, geen emmisies uit de materialen, minder energie gebruik.


ProgrammaEigenschappen