Hiro Natuurlijk Wonen

Jute Weefsels op rol en metrageJute Zakken natuurlijkeJute DecoratiefGeotextielJute TouwHome

Jute zakken

Een ekologisch verpakkings product.

Al sinds mensenheugenis is de Jute zak niet uit het straat beeld weg te denken. En met recht! De eigenschappen alsmede de vernieuwbare grondstof geeft Jute zakken in deze eeuw opnieuw het volste recht om zich een ekologisch verantwoord verpakkings materiaal te noemen.

De gebruikszakken zijn deugdelijk gemaakte zakken met een sterk weefsel bedoeld voor het echte werk. sterk en deugdelijk zijn hier de trefwoorden. Voor voordelig en snel leverbaar hebben we een aantal standaard maten beschikbaar.

een heel mooi zakje voor decoratieve toepassing zoals geschenkverpakking etc bieden wij aan onder de naam Decozakjes. Een mooi weefsel welke geschikt is voor voedsel verpakking en een fraai doorgeregen textiel bandjes geeft het geheel een leuk en decoratief maar vooral mooi uiterlijk.

Tevens is er de mogelijkheid om de zakken met dicht genoeg weefsel te laten bedrukken in 1 of meerdere kleuren met Uw tekst of logo. Informeer naar mogelijkheden en prijzen.

Natuurlijk zijn er altijd afwijkende maten noodzakelijk. Voor zowel de gebruikszak als de dekozakje is het mogelijkvoor zeer grote hoeveelheden een speciale maat te maken.

Nieuw in ons assortiment: De Bladzak of Herfstzak. Ecologisch, eenvoudig en compfortabel de bladeren en overig tuinafval afvoeren.


Speciale maatjute verpakking zakken opbergzakJute Bladzak opbergzakJute zak Geschenk Zak Sinterklaas Kerst BruiloftJute gaaszak bollenzak uienzak