Hiro Natuurlijk Wonen

 

AlgemeenProductenToepassing Hiro duurzame ProductenEvenementenActiviteitenInternet WinkelAgendaHome

Producten voor schilderen, isoleren, wandafwerking, vloer verzorging etc etc

Te groot of te veel om af te halen? Wij bezorgen grotere bestellingen gratis in de directe regio

Voor meer informatie over ons programma; bezoek ons bedrijf of klik op één van onderstaande menusleutels.

Bouwbiologisch bouwen en onderhoud heeft een eigen systeem van denken en toepassen. Gewoon producten vervangen is niet altijd afdoende. Door het bouwen moet niet de natuur naar onze hand gezet worden, maar zoveel mogelijk in symbiose met de natuur. Hierdoor kunnen we ons thuis voelen. Ruimtes die als een derde huid om ons passen en ons beschermen. (De tweeede huid is onze kleding). Voor materialen en systeem is bepalend voor welk doel die ruimte is bedoeld en welke materialen daarvoor beschikbaar zijn. De natuur heeft een kleurenscala voor ons, waarbij we ons goed kunnen voelen. Het geeft ons bouwmateriaal met ongekende mogelijkheden. Onderhoudsgemak door toevoeging van synthetische stoffen, sneller kunnen werken door middel van extra toevoegingen, is verleidelijk, maar daarbij moeten we ons blijven afvragen of het ook noodzakelijk is voor ons welzijn en onze toekomst..

 

Voor productkeuze, wat betreft maatvoering, prijzen en verpakking, wil ik u verwijzen naar de "Internet Winkel". Hier kunt u snel zoeken d.m.v. de zoekmachine. Rechtsboven op "INDEX" te klikken. Nu krijgt u een overzicht van de verschillende productgroepen met onderin een zoekvenster..Handig manoeuvreren door linksonder te tokkelen tussen wel of niet de menukeuze te zien.

Mocht u daar de informatie niet vinden dan is één belletje genoeg om deze op te vragen.

TuinhoutSchelpkalkLeemVerf Olie WasVlechtmateriaalSchapenvachtenKurkTadelaktOlijfoliezeepSchelpenJute Zakken WeefselArtisan Stucco putkalk kalkdeeg luchtdrogende natte kalk lime puttyIsolatie producten