Hiro Natuurlijk Wonen

 

AuroAquamarijnUula natuurverfdekkende verf binnenDekkende verf buitenVloerafwerking behandelingTransparante verf  beits voor binnenTransparante verf  beits voor buitenmuurverf voor binnenmuurverf voor buitenRigo verffabriekHome

Natuurverf; Echte Verf; Modern en Zuiver.

Professionele producten in natuurlijke balans.

Ursa Paint Quality & Enviroment.

RIGO verffabriek. Aquamarijn natuurverven

Ursa Paint was de Nederlandse producent van vier toonaangevende merken: Aquamarijn Natuurverf, Rigo Wandstyling, Evert Koning Schildersverven en Rigo Special Coatings. Vier kwaliteitsmerken die producten ontwikkelen en maken met respect voor mens en milieu. Nadrukkelijk wordt er rekening gehouden met de eisen van de tijd, wordt onnodig grondstoffen verspilling voorkomen en wordt vandaag een bijdrage geleverd aan een duurzame samenleving van morgen. Maar zijn nu doorgegaan onder de eigen naam RIGO Verffabriek IJmuiden. Had deze in het begin eigen specialiteiten, echter heeft andere specialiteiten binnen gehaald door verffabrieken binnen de eigen fabriek te halen.
Hadden de fabrieken nog steeds hun eigen producten onder eigen naam, en kwam het voor dat sommigen gelijke producten in verschillende potjes zaten, zo is dat nu aangepast en krijgen alle producten andere etiketten en staat de RIGO verffabriek als producent op de pot. Alles wordt nu dus veel eenvoudiger te overzien.

 

Ursa Paint was de verbindende naam, maar gaat verder onder de oorspronkelijke naam RIGO Verffabriek.
De naam Aquamarijn zal langzaam verdwijnen.
Omwille van de informatie laten wij veel info over de producten onder de oude naam staan.

 

RIGO Verffabriek producent van verf == Evert Koning en Aquamarijn

RIGO Verffabriek producent van lak == Rigostep, STEP en SKYLT

RIGO Verffabriek producent van olie == Rigostep, ROYL en Aquamarijn

RIGO Verffabriek producent van wandafwerking == Rigo Wandstyling, Evert Komiong en Aquamarijn.

Uw "derde" huid.

Vakmensen, doe-het-zelvers, woningbouwverenigingen en bedrijven denken steeds meer na over de producten die ze gebruiken. Logisch, iedereen wil de eigen huid graag met natuurlijke producten verzorgen. Voor de tweede huid, onze kleding, zitten natuurlijke stoffen lekkerder. Voor onze directe woon omgeving, de derde huid, is verf met zp min mogelijk schadelijke stoffen de beste "cosmetica". En het mooiste is: daarmme zorgen we optimaal voor onze vierde huid: het milieu.

Een kleurige balans in Uw leven.

Feng Shui, Bouwbiologie, Ecologisch bouwen, Duurzaam Bouwen. Allemaal terminologie voor vormen die bouwen en wonen met evenwicht, natuur en milieu verbinden. Maar intussen willen we in huis gewoon bijkomen na een dag hard werken, fijn met de kinderen kunnen spelen en 's-avonds plezier maken met onze vrienden. Een omgeving die ruimte biedt aan al deze facetten van leven is prettig voor ons. Kleur en materiaal spelen daarin een belangrijke rol. De natuurlijke klwaliteit en de kleuren van echte verf, zoals Aquamarijn, zijn dan eigenlijk vanzelf sprekend.

Aquamarijn en de Bouwbiologie

  1. Aquamarijn natuurverf ademt. Goede biologische bouwmaterialen "bufferen" de luchtsamenstelling van de leefruimte. Onze natuurverven hebben een zeer goed daemend vermogen.

  2. Kleur benvloedt stemming. Aquamarijn gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke pigmenten. Deze pigmeneten bestaan niet uit n kleur, maar bestaan uit een combinatie van diverse tinten in natuurlijke afgestemde verhoudingen. Dat geeft een uitgebalanceerde, levendige kleur, die kwaliteit aan je leefomgevingtoevoegt en dt voel je.

  3. Gevoel, tast, reuk. Biologische bouwmaterialen kenmerken zich door een fijne geur, een plezierig aanvoelen en een levendige structuur. Aquamarijn Natuurverf versterkt deze kenmerken.

Te groot of te veel om af te halen? Wij bezorgen grotere bestellingen gratis in onze regio

 

verkrijgbaarheid:

Voor hen waar geen dealer in de buurt is gevestigd of er prijs op stellen om thuis afgeleverd te krijgen, is er onze Hiro E-Shop.
Hier kunt U de prijzen van de producten zien en tevens de producten bestellen.
Bij grotere (verzamelde; er zijn ook toebehoren en andere artikelen te verkrijgen) orders wordt er gratis verzonden.
Voor onhandig af te halen hoeveelheden zijn er mogelijkheden dat wij voor u bezorgen in de regio; vaak kosteloos; informeer vooraf.