Hiro Natuurlijk Wonen

 

AuroAquamarijnUula natuurverfdekkende verf binnenDekkende verf buitenVloerafwerking behandelingTransparante verf  beits voor binnenTransparante verf  beits voor buitenmuurverf voor binnenmuurverf voor buitenRigo verffabriekHome

Uula traditionele Finse verven op lijnolie basis

Met respect voor materiaal en constructie.

UULA Natuurverven is een Fins familiebedrijf opgericht in 1976 en gespecialiseerd in de productie en verkoop van verf op basis van natuurlijke grondstoffen. Hun producten zijn ontwikkeld in samenwerking met deskundigen en autoriteiten op verfgebied, waardoor een breed scala van producten is ontstaan voor restauratie- en onderhouds werkzaamheden. Ook voor nieuwbouw zijn deze natuurlijke materialen toepasbaar en staan de traditionele producten en grondstoffen garant voor een economische oppervlakte afwerking. UULA natuurverfven voldoen reeds aan de eisen die gesteld worden in het kader van Duurzaam Bouwen.

Natuurlijke grondstoffen

De grondstof van de lijnolieverven van UULA worden nog steeds op de traditionele wijze verkregen door persen en het koeken van de verkregen lijnolie. Zonder toevoegingen van plastiucs of synthetische verhardings middelen. Hierdoor ruikt de verf naar wat het is: lijnolieverf.

Kwaliteit door ervaring

De verven zoals door UULA worden geproduceerd en verkocht, hebben door de jaren heen hun kwaliteit bewezen. Het is dan ook de kookverf waaraan UULA zijn grote bekendheid heeft te danken.

Verkrijgbaarheid

Voor hen waar geen dealer in de buurt is gevestigd of er prijs op stellen om thuis afgeleverd te krijgen, is er onze Hiro E-Shop. Hier kunt U de prijzen van de producten zien en tevens de producten bestellen. Bij grotere (verzamelde; er zijn ook toebehoren en andere artikelen te verkrijgen) orders wordt er gratis geleverd

Te groot of te veel om af te halen? Wij bezorgen grotere bestellingen gratis in onze regio

 


Kookverf