Hiro Natuurlijk Wonen

 

ProductieVormgevingGebruikTIPSHome

Gebruik van olijfoliezeep zoals werd gemaakt in Aleppo

Huidverzorgend, zuiver en reinigend

Olijfzeep uit olijfolie is een uitstekend product om de lichaamshuid en het haar zuiver te houden en te verzorgen. De laurierbladolie stimuleert de zelfbeschermende functie en daardoor het ademen van de huid. De noodzakelijke vochtigheid van de huid blijft intact door de automatische aanvulling van lipiden (natuurlijke huidvetten) en het herstel van de natuurlijke huidbarričre .

De huid van het lichaam kan ademen en transpireren en toch geen vocht verliezen. Omdat de olijfoliezeep ph-neutraal is, en helemaal geen kunstmatige toevoegingen bevat, is ze voor ieder huidtype geschikt. De therapeutische waarden van de olijfoliezeep, i.v.m. overgevoelheid, allergische huidaandoeningen en neurodermatologische huidziekten, zijn geroemd.

Het hoge gehalte aan vitamine-E bevordert zelfs het groeien van het haar. Olijfoliezeep produceert niet te veel schuim (maar wanneer men een spons gebruikt ontstaat er een zacht romig schuim.olijfoliezeep is tevens zuinig in gebruik.

Na gebruik zal de olijfzeep goed drogen. Een zeepemulsie voor bijzondere doelstellingen is gemakkelijk te verkrijgen door de olijfzeep te raspen en daarna in water op te lossen.

zie voor diverse tips over deze olijfoliezeep met laurierolie de tip pagina

Bestellen: e-shop