Hiro Natuurlijk Wonen

AlgemeenProductenEvenementenActiviteitenInternet WinkelAgendaHome

Productie, Opendag, Hiro Treffen, Ambacht, Groeps evenementen en activiteiten bij Hiro

Naast het voorraad houden en leveren, verkoop van de diverse materialen, zijn er de Hiro-productie -activiteiten door Renate van Biezen en Wim van Biezen.

Creatieve projecten

Hier maakt u kennis met projecten waaraan Hiro heeft mee gewerkt met advies en/of levering van materialen.
Dat kan zeer actief geweest zijn of alleen zijdelings. Maar voldoende om het hier te tonen.

Stoelenmatten /stoelenmatterij

Naast levering van vlechtmaterialen, verzorgen wij ook het opnieuw vlechten van stoelzittingen, en soms ook ander werk. Met diverse materialen en technieken Hier een presentatie van de mogelijkheden op dit gebied.

Workshop / Cursus

Hiro bied diverse workshops en cursussen aan waarbij het materiaal bijna altijd leidend is. Met uitzondering van de creatieve workshops en de kinder partijtjes.
Hier een presentatie van de verschillende workshops die mogelijk zijn, maar ook welke zelf kunnen worden samen gesteld.
De meeste workshops worden regelmatig aangeboden en andere slechts een enkele keer per jaar. In onze E-shop een overzicht per workshop/cursus en inschrijfmogelijkheid.
Als groep kunnen workshops ook op overeengekomen data worden georganiseerd.

Kinderpartijtjes en groepsactiviteiten

Bij Hiro is het mogelijk om een besloten kinder, groeps of bedrijfs activiteit te organiseren. In overleg kan dit creatief, informatief en of educatief worden opgezet.
Uiteraard in overleg naar behoefte van de groep. Dit kan zijn voor een kinderpartijtje danwel voor een groep vakmensen. Maar dus ook een bestaande workshop / cursus voor een speciale groep mensen.

Hiro evenementen. Open huis en Hiro treffen

Deze evenementen organiseren wij op bepaalde momenten in het jaar. Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze evenementen vrij toegankelijk voor een ieder.
Hiro Treffen heeft een eigen besloten FB vriendengroep maar kan vrij worden bezocht. De data zullen op de agenda worden vermeld.

Creatieve projecten met leemstoelenmatten riet rotan biezen papercord webbing zeegrasWorkshop CursusHiro evenementenKinder en groepsactiviteit