Hiro Natuurlijk Wonen

 

AlgemeenProductenToepassing Hiro duurzame ProductenEvenementenActiviteitenInternet WinkelAgendaHome

Productie, Ambacht, Groeps evenementen en andere activiteiten bij Hiro

Naast het voorraad houden, verkoop en leveren van diverse materialen en producten,
zijn er de Hiro-productie -activiteiten door Renate van Biezen en/of Wim van Biezen of anderen.

Creatieve projecten

Hier maakt u kennis met projecten waaraan Hiro heeft mee gewerkt met advies en/of levering van materialen.
Dat kan zeer actief geweest zijn of alleen zijdelings. Maar voldoende om het hier te tonen.

Stoelenmatten /stoelenmatterij

Naast levering van vlechtmaterialen, verzorgen wij ook het opnieuw vlechten van stoelzittingen, en soms ook ander werk. Met diverse materialen en technieken
Hier een presentatie van de mogelijkheden op dit gebied.

Workshop / Cursus (open inschrijving)

Hiro bied diverse workshops en cursussen aan waarbij het materiaal bijna altijd leidend is. Open aanmelding voor 1 of meerdere personen. Inschrijving ia na ontvangst betaling.
De meeste workshops worden regelmatig aangeboden en andere slechts een enkele keer per jaar. In onze E-shop een overzicht per workshop/cursus en inschrijfmogelijkheid. In de agenda op volgorde van datum. Als groepactiviteit kunnen workshops ook op overeengekomen data als besloten workshop worden georganiseerd.

Kinderpartijtjes en groepsactiviteiten (besloten)

Bij Hiro is het mogelijk om een besloten kinder, groeps of bedrijfs activiteit te organiseren. In overleg kan dit creatief, informatief en of educatief worden opgezet.
Uiteraard in overleg naar behoefte van de groep. Dit kan zijn een kinderpartijtje zijn maar ook voor een groep vakmensen. Dus ook een bestaande workshop / cursus voor een besloten speciale groep mensen op een datum in overleg..

Hiro Activiteit op evenementen

Dit zijn activiteiten welke Hiro aanbied tijdens evenementen. Kortstondige activiteiten betreffende een materiaal, ambacht of product.
De data zullen op de agenda worden vermeld.

Creatieve projecten met leemstoelenmatten riet rotan biezen papercord webbing zeegrasWorkshop CursusKinder en groepsactiviteitStoelenproject Matmatic JonghlabelActiviteiten bij Hiro