Hiro Natuurlijk Wonen

AlgemeenProductenEvenementenActiviteitenInternet WinkelAgendaHome

Producten voor schilderen, isoleren, wandafwerking, vloer verzorging etc etc

Te groot of te veel om af te halen? Wij bezorgen grotere bestellingen gratis in onze regio

Bouwbiologisch bouwen en onderhoud heeft een eigen systeem van denken en toepassen. Gewoon producten vervangen is niet altijd afdoende. Door het bouwen moet niet de natuur naar onze hand gezet worden, maar zoveel mogelijk in symbiose met de natuur. Hierdoor kunnen we ons thuis voelen en welzijn wonen. Ruimtes die als een derde huid om ons passen en ons beschermen. (De tweeede huid is onze kleding). Voor materialen en systeem is bepalend voor welk doel die ruimte is bedoeld en welke materialen daarvoor beschikbaar zijn. De natuur heeft een kleurenscala voor ons, waarbij we ons goed kunnen voelen. Het geeft ons bouwmateriaal met ongekende mogelijkheden. Onderhoudsgemak door toevoeging van synthetische stoffen, sneller kunnen werken door middel van extra toevoegingen is verleidelijk, maar daarbij moeten we ons blijven afvragen of het ook noodzakelijk is voor ons welzijn en toekomst..

Voor productkeuze, wat betreft maatvoering, prijzen en verpakking, wil ik u verwijzen naar de "Internet Winkel". Hier kunt u snel zoeken d.m.v. de zoekmachine. Rechtsboven op "INDEX" te klikken. Nu krijgt u een overzicht van de verschillende productgroepen met onderin een zoekvenster..Handig manoeuvreren door linksonder te tokkelen tussen wel of niet de menukeuze te zien.

Mocht u daar de informatie niet vinden dan is één belletje genoeg om deze op te vragen.

HoutSchelpkalkLeemNatuurverfVlechtmateriaalHoutvezelplaatSchapenvachtenKurkIsovlas vlasisolatieTadelaktOlijfoliezeepSchelpenJute Zakken WeefselPaaseierenverfToepassing van duurzame producten