Hiro Natuurlijk Wonen

AlgemeenProductenToepassing Hiro duurzame ProductenEvenementenActiviteitenInternet WinkelAgendaHome

Hiro Treffen (voorheen Hiro Op Zondag / BankjesCollectief)

Deze activiteit is bedoeld als gezellig samenzijn en gelegenheid om elkaar te treffen en kennis / ervaringen uit te wisselen. Ook betreffende Gezonde Duurzaamheid, maar kan in principe over van alles gaan, zolang het de gehele groep interesseert. Ook gelegenheid voor demonstraties.


Wanneer is dat?

Deze Hiro Treffen in de agenda vermeld. Indien mogelijk ook op FB. Daar is een besloten FB-groep waarin gelegenheid om over de invulling te chatten danwel voorstellen te doen. Eventueel wordt er op de FB Hiro Natuurlijk Wonen een evenement aangemaakt, waarmee anderen attent gemaakt kunnen worden op deze activiteit door daar te reageren.

Wat zijn de kosten??

Het deelnemen is in beginsel kostenloos, want wij vinden het fijn dat je komt. Een bakje koffie of thee staat altijd klaar. Wees er vrij in voor het meebrengen van versnapering voor eigen gebruik of om te delen. Gewoon aanwezig zijn is natuurlijk ook prima!! Maak je gebruik van producten, materialen of diensten, dan wordt een vrijwillige bijdrage, in een daarvoor neergezet potje, zeer op prijs gesteld. Soms is er ook iets te eten. Ook die zal dan op basis van vrijwillige bijdrage zijn

Is Hiro Treffen vrij toegankelijk?

Ja, je dat is zo, maar we waarderen het zeer als je op onze facebook evenement aankondiging laat weten dat je komt en dat je erbij schrijft wat jouw intresse is waarover je wat wilt vertellen en welke onderwerpen je iets over zou willen weten. Wellicht dat iemand daar op reageert of zelfs langskomt om de informatie te delen..

Is er catering?

Ja, maar kan beperkt zijn tot koffie en thee, en dat is in beginsel gratis. Meestal is daar ook wel iets bij. Maar let op de aankondiging, soms gaat er iets in de pan of oven. Wil je de leemoven of leemkookstel eens uitproberen of in werking zien?? Dat kan! Liefst je eigen producten meenemen, liefst van bewuste en niet belastende grondstoffen en biologisch geteeld. Zal door velen worden gewaardeerd als er iets over blijft!. ;-)

Wat is Potjie koken?

Soms wordt er een Potjie gekookt. Dat is een allergaartje wat in een gietijzeren ketel wordt gesudderd. Een voorloper van wat tegenwoordig slowcooking wordt genoemt, maar vroeger gewoon was. Geef even aan als je na wilt blijven om te proeven of zelfs om een hapje mee te eten. Meestal is dit vegetarisch, maar soms zit er iets vlees bij.

Actuele stand

Ik probeer deze pagina bij te werken als er iets veranderd, maar op de FB evenementen zijn de laatste veranderingen gemeld..
Meedoen en laatste info op FB??? Klik hier en laat weten dat je ook komt en/of om dit aan je vrienden kenbaar te maken door te liken en te delen.
Goede ideŽn voor deze dag horen wij uiteraard graag.Alle geagendeerde evenementen en activiteiten

Besloten FB-groep voor Hiro Treffen

FB account Hiro Natuurlijk Wonen

Creatieve projecten met leemstoelenmatten riet rotan biezen papercord webbing zeegrasWorkshop CursusHiro evenementenKinder en groepsactiviteitStoelenproject Matmatic Jonghlabel