Hiro Natuurlijk Wonen

OpbouwLeemwandLeemzandLeem Ontdek DoosHome

Leem Ontdek Doos

Hiro Natuurlijk Wonen is al meer dan 15 jaar actief met o.a. leem en leemproducten voor wandafwerking of bouwen. Steeds vaker wordt leem ook gebruikt voor creatieve of kunstzinnige toepassingen. Hiro Natuurlijk Wonen gaat daar op in door hun programma uit te breiden met daar voor geschikte materialen. Tijdens workshops en cursussen wordt geleerd wat er mee gedaan kan worden en doe je ervaring op. Ook voor creatieve toepassing kent Hiro een workshop.

Het oudste bouwmateriaal met de meeste toepassingen. Doordat in Nederland steeds minder met leem werd gebouwd, verdween ook de kennis en ervaring hierover. Hiro Natuurlijk Wonen is de leverancier van leem in de wijde omgeving. Wij willen de opgedane kennis, enthousiasme en ervaring graag aan jong en oud doorgeven. Wij hebben al leuke ervaringen opgedaan dat een school-klas ons komt bezoeken, daarbij kunnen we echter alleen laten zien.

Renate van Biezen is bezig met de creatieve mogelijkheden van leem en aanverwante producten, pigmenten en diverse toeslagstoffen voor kunst met aarde.Steeds meer kunstenaars ontdekken de natuurlijke materialen.Veel kunstenaars en creatieve mensen hebben de weg naar Hiro gevonden en hebben wij mogen adviseren. Hierdoor heeft Renate een goed beeld welke producten als eerste in aanmerking komen om ontdekt te worden.. Daarbij dus ook de natuurkleuren, veroorzaakt door de klei in de leem en de aardpigmenten. Voor wie niet in de gelegenheid is een workshop te volgen, of voor verenigingen en scholen, heeft Renate voor Hiro Natuurlijk Wonen de leemontdekdoos samengesteld.

Voor prijzen en bestellen; klik hier
Ook kunnen wij voor groepen en of scholen een speciale leemontdekdoos samenstellen. Voor meer informatie over de workshops, klik hier