Hiro Natuurlijk Wonen

AlgemeenProductenToepassing Hiro duurzame ProductenEvenementenActiviteitenInternet WinkelAgendaHome

Hier een fotoimpressie van de open dagen 2011


Er is nog geen datum vastgesteld voor een open dag


Nieuwsgierig wat straling is en wat het met je doet? Op deze open dag is Jan Hulsbos, bouwbioloog, aanwezig met informatie en apparatuur om te laten zien wat er gemeten kan worden. Jan Hulsbos is tevens bouwkundige en verzorgd meting en bouwkundig advies op locatie

Marc van Andel, stucadoor, is aanwezig en zal enkele producten demonstreren. Ook kan Mark aan collega stucadoors toelichten welke mogelijkheden er zijn. Vorige keer was dat Tadelakt.

Nieuw product in ons assortiment: Natte Kalk. Op deze dag is de importeur van Artisan Stucco aanwezig. Zij is tevens een ervaren restauratrice. Raquel Rodriguez Peubla demonstreert de inkrastechniek.

Wij zouden graag met jullie, op een andere datum, een blote voeten pad met jullie willen lopen. Jesse Koeckhoven is aanwezig, en kunt u hem vragen waarom hij is gaan hardlopen op minimale schoenen en over de voordelen van het lopen zonder voorgevormde of schokabsorberende schoenen. Waarschijnlij zal hij u uitdagen om een stukje te proberen ...:-)

Duurzaam wonen is een breed begrip geworden. Zeker binnen een wijk. Hoe kan je met deze begrippen in een woongemeenschap de bewustworden stimuleren en welke mogelijkheden zijn er om dat uit te voeren. Erik Boele is ervarings deskundige op dit gebied en nog veel meer. Aan hem kunt u die prangende vragen stellen hoe ook uw wijk op allerlei gebieden duurzamer gemaakt kan worden.


Parkeren is problematisch. Wel mogelijkheid om mensen bij het bedrijf uit te laten stappen, daarna elders parkeren.

Opendag bedoeld voor algemene informatie en kennismaking.

Heeft u iets specifieks om te bespreken, met ons of met één van de deelnemers, dan graag een persoonlijke afspraak maken voor een andere datum.

Wilt U middels nieuwsbrief hiervan op de hoogte gehouden worden?? Klik hier en vul uw emailadres in.

Heeft U suggesties voor deze dagen? Wij ontvangen deze graag per mail; klik hier

Heeft u ook fotoos gemaakt die hier bij zouden kunnen?

Hiro Natuurlijk Wonen
Zilkerduinweg 404 (N206; kmpaal 36,5)Creatieve projecten met leemstoelenmatten riet rotan biezen papercord webbing zeegrasWorkshop CursusHiro evenementenKinder en groepsactiviteitStoelenproject Matmatic Jonghlabel