Hiro Natuurlijk Wonen

 

heidemattenBamboe tuinschermen op rolWitte Varen tuinschermen op rolZwarte Varen tuinschermen op rolWilgen tuinschermen op rolHome

Gespleten Bamboe tuinscherm op rol.

Bamboe tuinscherm, milieuvriendelijk en mooie natuurlijke tuinafscheiding.

Een natuurlijke toepassing van de Gespleten bamboe tuinscherm is een veelzijdige omheining die voor vele doeleinden kan worden gebruikt. Het intiemer maken van uw stadstuin, het verfraaien van uw binnenplaats, en het maken van een windscherm.
Deze natuurlijke bamboescherm is ideaal voor uw tuin, terras, balkonserre. De uitstraling van de gespleten bamboe tuinscherm, kan strak, modern zijn. Maar geeft ook een tropische wilde, rustieke uitstraling.
Elegante eigenschappen voor elk huis, kan aan uw specificaties voor hoogte en lengte worden aangepast.

Toepassing.

Deze gespleten bamboe tuinschermen zijn gemaakt van dunne platte bamboe stroken, en samengebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad. De grondstoffen worden met de zorg geselecteerd en verwerkt tot een mooi en degelijk natuurlijk eindproduct. Door de platte naast elkaar geplaatste bamboe stroken, is dit tuinscherm ook goed toe te passen als schaduwbrenger.

Kan ook horizontaal worden toegepast, waardoor het als rolgordijn gebruikt kan worden. Ook geschikt als basis voor klimplanten. Geschikt voor plaatsing tegen gaashekwerk, betonstaalmatten of bestaande schuttingen. De afdichting is goed en daardoor ook geschikt om zicht te ontnemen van de achtergrond. Laat zich eenvoudig op vele ondergronden monteren.. Levensduur afhankelijk van de locatie en toepassing. Dat kan van 5 tot 15 jaar zijn. Het betreft een natuurprodukt. afdichting zijn indicatief en diktes en afmetingen kunnen afwijken.

Wij leveren de gespleten bamboematten in verschillende hoogtes en lengtes:

Deze gespleten bamboe tuinschermen laten zich ook makkelijk inkorten. Zeer eenvoudig te plaatsen . De heidematten worden geleverd in handige bags voor het laden en het vervoer.

Te groot of te veel om af te halen? Wij bezorgen grotere bestellingen gratis in onze directe omgeving.