Hiro Natuurlijk Wonen

 

heidemattenBamboe tuinschermen op rolWitte Varen tuinschermen op rolZwarte Varen tuinschermen op rolWilgen tuinschermen op rolHome

Witte Varen tuinscherm op rol.

Witte Varen tuinscherm, milieuvriendelijk en mooie natuurlijke tuinafscheiding.

Een natuurlijke toepassing van de Witte Varen Tuinscherm is een veelzijdige omheining die voor vele doeleinden kan worden gebruikt. Het intiemer maken van uw stadstuin, het verfraaien van uw binnenplaats, en het maken van een windscherm.
Dit natuurlijke witte varen tuinscherm, is ideaal voor uw tuin, terras, balkonserre. De uitstraling van het Witte Varen tuinscherm, is warm en gezellig. Maar geeft ook een tropische wilde, rustieke uitstraling.
Elegante eigenschappen voor elk huis, kan aan uw specificaties voor hoogte en lengte worden aangepast.

Toepassing.

Deze Witte Varen tuinschermen zijn gemaakt van ronde, redelijk dikke scheuten, en samengebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad. De grondstoffen worden met de zorg geselecteerd en verwerkt tot een mooi en degelijk natuurlijk eindproduct.

Ook geschikt als basis voor klimplanten. Geschikt voor plaatsing tegen gaashekwerk, betonstaalmatten of bestaande schuttingen. De afdichting is redelijk. Laat zich eenvoudig op vele ondergronden monteren.. Levensduur afhankelijk van de locatie en toepassing. Dat kan van 5 tot 15 jaar zijn. Het betreft een natuurprodukt. afdichting zijn indicatief en diktes en afmetingen kunnen afwijken.

Wij leveren het witte varen tuinscherm in verschillende hoogtes en lengtes:

Het witte varen laat zich ook makkelijk inkorten. Zeer eenvoudig te plaatsen . Deze witte varen tuinschermen worden geleverd in handige bags voor het laden en het vervoer.

Te groot of te veel om af te halen? Wij bezorgen grotere bestellingen gratis in onze directe omgeving.