Hiro Natuurlijk Wonen

 

heidemattenBamboe tuinschermen op rolWitte Varen tuinschermen op rolZwarte Varen tuinschermen op rolWilgen tuinschermen op rolHome

Heidematten op rol.

Heidemat tuinscherm, milieuvriendelijk en mooie natuurlijke tuinafscheiding.

Een natuurlijke toepassing van de Heide tuinscherm of heidemat is een veelzijdige omheining die voor vele doeleinden kan worden gebruikt. Het intiemer maken van uw stadstuin, het verfraaien van uw binnenplaats, en het maken van een windscherm.
Deze natuurlijke heidescherm is ideaal voor uw tuin, terras, balkonserre. Door de uitstraling van de heidetakken geeft dit een wilde, rustieke uitstraling.
Elegante eigenschappen voor elk huis, kan aan uw specificaties voor hoogte en lengte worden aangepast.

Toepassing.

Deze heidematten zijn gemaakt van jonge dopheide, er worden meerdere takken samengebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad. De grondstoffen worden met de zorg geselecteerd en verwerkt tot een mooi en degelijk natuurlijk eindproduct.

Zeer geschikt als basis voor klimplanten. Geschikt voor plaatsing tegen gaashekwerk, betonstaalmatten of bestaande schuttingen. Ook fraaie toepassing in combinatie mat kastanje schapenhek. Hierdoor wordt de afdichting zelfs iets meer dan 65%. Weegt ongeveer 1 kilo per m. Levensduur afhankelijk van de locatie en toepassing. Dat kan van 5 tot 15 jaar zijn. Het betreft een natuurprodukt. afdichting zijn indicatief en diktes en afmetingen kunnen afwijken.

Wij leveren de heidematten in verschillende hoogtes:

Dikte ca. 1,5 - 2cm. Lengte 500 cm. Hoogtes: 100 / 150 / 200 cm. Deze heidematten zijn goed te combineren met kastanje hekwerk voor een sfeerrijke en natuurlijke uitstraling in uw tuin. Zeer eenvoudig te plaatsen d.m.v. metaaldraad welke met krammen wordt bevestigd. Ook ideaal om iets uit het zicht te ontrekken of voor bijvoorbeeld het creren van een schaduwterras. Dzee heidematten worden geleverd in handige bags voor het laden en het vervoer.

Te groot of te veel om af te halen? Wij bezorgen grotere bestellingen gratis in onze directe omgeving.

 

toepassing van alleen de heidematHeidematten in 100-150-200 cm hoog