Hiro Natuurlijk Wonen

 

heidemattenBamboe tuinschermen op rolWitte Varen tuinschermen op rolZwarte Varen tuinschermen op rolWilgen tuinschermen op rolHome

Wilgen tuinscherm op rol.

Wilgen tuinscherm, milieuvriendelijk en mooie natuurlijke tuinafscheiding.

Een natuurlijke toepassing van het wilgen tuinscherm is een veelzijdige omheining die voor vele doeleinden kan worden gebruikt. Het intiemer maken van uw stadstuin, het verfraaien van uw binnenplaats, en het maken van een windscherm.
Deze natuurlijke wilgentakken zijn ideaal voor uw tuin, terras, balkonserre. De uitstraling van de wilgen tuinscherm, geeft een landelijke en wilde uitstraling.
Landelijke eigenschappen voor elk huis, kan aan uw specificaties voor hoogte en lengte worden aangepast.

Toepassing.

Deze wilgen tuinschermen zijn gemaakt van takken die verschillend van dikte zijn, en samengebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad. De grondstoffen worden met de zorg geselecteerd en verwerkt tot een mooi en degelijk natuurlijk eindproduct. Door de diverse diktes van het materiaal geeft dit scherm een rustieke, landelijke uitstraling.

Ook geschikt als basis voor klimplanten. Geschikt voor plaatsing tegen gaashekwerk, betonstaalmatten of bestaande schuttingen. De afdichting is redelijk. Laat zich eenvoudig op vele ondergronden monteren.. Levensduur afhankelijk van de locatie en toepassing. Dat kan van 5 tot 15 jaar zijn. Het betreft een natuurprodukt. afdichting zijn indicatief en diktes en afmetingen kunnen afwijken.

Wij leveren de wilgen tuinschermen in verschillende hoogtes en lengtes:

Deze wilgen tuinschermen laten zich ook makkelijk inkorten. Zeer eenvoudig te plaatsen . Deze wilgen tuinschermen worden geleverd in handige bags voor het laden en het vervoer.

Te groot of te veel om af te halen? Wij bezorgen grotere bestellingen gratis in onze directe omgeving.