Hiro Natuurlijk Wonen

 

heidemattenBamboe tuinschermen op rolWitte Varen tuinschermen op rolZwarte Varen tuinschermen op rolWilgen tuinschermen op rolHome

Zwarte Varen tuinscherm op rol.

Zwarte Varen tuinscherm, milieuvriendelijk en mooie natuurlijke tuinafscheiding.

Een natuurlijke toepassing van het Zwarte Varen Tuinscherm is een veelzijdige omheining die voor vele doeleinden kan worden gebruikt. Het intiemer maken van uw stadstuin, het verfraaien van uw binnenplaats, en het maken van een windscherm.
Dit natuurlijke zwarte varen tuinscherm, is ideaal voor uw tuin, terras, balkonserre. De uitstraling van het zwarte varen tuinscherm, kan strak, modern zijn. Maar geeft ook een tropische wilde, rustieke uitstraling. Elegante eigenschappen voor elk huis, kan aan uw specificaties voor hoogte en lengte worden aangepast.

Toepassing.

Deze Zwarte Varen tuinschermen zijn gemaakt van ronde, dunne scheuten, welke paarsgewijs zijn samengebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad. De grondstoffen worden met de zorg geselecteerd en verwerkt tot een mooi en degelijk natuurlijk eindproduct.

Ook geschikt als basis voor klimplanten. Geschikt voor plaatsing tegen gaashekwerk, betonstaalmatten of bestaande schuttingen. De afdichting is goed. Redelijk plat en daardoor een beter afdichting van het zicht op de achtergrond. Laat zich eenvoudig op vele ondergronden monteren.. Levensduur afhankelijk van de locatie en toepassing. Dat kan van 5 tot 15 jaar zijn. Het betreft een natuurprodukt. afdichting zijn indicatief en diktes en afmetingen kunnen afwijken.

Wij leveren het Zwarte Varen tuinscherm in verschillende hoogtes en lengtes:

Het zwarte varen laat zich ook makkelijk inkorten. Zeer eenvoudig te plaatsen . Deze zwarte varen tuinschermen worden geleverd in handige bags voor het laden en het vervoer.

Te groot of te veel om af te halen? Wij bezorgen grotere bestellingen gratis in onze directe omgeving.