Hiro Natuurlijk Wonen

 

AlgemeenProductenToepassing Hiro duurzame ProductenEvenementenActiviteitenInternet WinkelAgendaHome

Bestellen of afhalen of winkelen bij Hiro Natuurlijk Wonen.

Winkelen op afspraak.

Doe een voorstel voor bezoek of afhalen per mail, waarin ook uw telefoonnummer.
Dit voorstel moet, volgens de huidige richtlijnen van het RIVM, minimaal een dagdeel (4 uur) later zijn.


Dit bezoek- of afhaalvoorstel op datum en tijdvak van minimaal 10 minuten, of meer indien dit nodig is.
Liefst op dins- t/m zaterdag binnen de 11:00 uur en 16:00 uur, maar ook buiten deze tijden, mag u een afspraak voorstellen.

Wij bevestigen deze afspraak, of bellen/mailen u om tot een andere afspraak te komen.

We spreken af met maximaal 1 klant (dit kunnen twee of drie personen uit 1 huishouden zijn), waardoor wij alle ruimte en aandacht voor u kunnen hebben.
Wel is het mogelijk dat er tegelijktijd een klant aan de achterzijde een bestelling afhaald. Dit zijn twee gescheiden ruimtes.

Business-to-Business

Bouwmarkten worden gelijk gesteld aan andere niet-essentiŽle winkels. Er wordt dus een dagdeel van minimaal 4 uur aangehouden tussen het bestellen en het afhalen van uw bestelling. De uitzondering die al geldt voor groothandels (business-to-business) blijft bestaan. Dus in geval van spoedreparaties kunnen zelfstandig ondernemers, zoals bouwvakkers, schilders, stucadoors etc. na telefonische afspraak op 0252-515737 of 06-51351725, terecht bij Hiro Natuurlijk Wonen.

Bestellen en afhalen voor particulieren:

Voorwaarden RIVM voor bestellen en afhalen. Doe vooraf (minimaal 4 uur van te voren) een (online) bestelling via de shop of per email.
Klanten kunnen dus, conform de RIVM richtlijnen, niet voor de deur van de winkel iets bestellen en gelijk meenemen.

U ontvangt een bericht met voorstel van afhalen. Dit voorstel bevat alle praktische informatie over het veilig en vlot afhalen van de bestelling.
U betaalt thuis vooraf, achteraf of zoveel mogelijk contactloos bij het afhalen.

Ruilen bij het afhalen van producten is, volgens de voorwaarden RIVM, niet toegestaan. U kunt uw product na een nieuwe afspraak ruilen, in overleg met Hiro Natuurlijk Wonen.

Als u een product heeft besteld en afgehaald en u wilt het terugbrengen, dan kunt u dit op een nieuwe afspraak voorstel doen.
Bestelde producten worden alleen aan de achterdeur van het magazijn afgehaald en/of teruggebracht.

Bestelde producten en reparaties/onderhoud

Heb je producten besteld en wil je tegelijkertijd voor reparatie en onderhoud aanbieden of ophalen? Dat kan! Volg bij bezoek de aanwijzingen van Hiro Natuurlijk Wonen.

OpeningstijdenNieuwsVerwerkersGezonde DuurzaamheidLinksOver ons en ons bedrijfprivacy verklaringLandgoed De Olmenshorst LisserbroekProducentenCorona maatregelen