Hiro Natuurlijk Wonen

AlgemeenProductenToepassing Hiro duurzame ProductenEvenementenActiviteitenInternet WinkelAgendaHome

Hiro Natuurlijk Wonen is voorraadhoudende Dealer en Importeur van diverse producten die kunnen worden gebruikt voor Biologisch en Ecologisch duurzaam bouwen.

Verwerkers en materiaalkeuze

Dit zijn ZZP'ers, klusbedrijven, bouwondernemers waarvan we denken dat deze mensen/bedrijven u van dienst kunnen zijn bij de verwerking van de door ons leverbare producten. Deze vermelding op onze site is geen waarde oordeel over deze personen. u dient zelf te beoordelen of de betreffende persoon bij u en de opdracht past.

U kunt deze producten bij ons bestellen en door hen laten verwerken, maar het is ook mogelijk om die verwerkers bij ons te laten bestellen. Het is dus ook mogelijk bij ons in de showroom te oriŽnteren wat betreft het materiaalgebruik en vervolgens deze verwerkers dit materiaal te laten gebruiken. Ook kunt u bij ons oriŽnteren en zelf een verwerker naar ons toesturen om uw gewenste materiaalkeuze aan deze verwerker toe te lichten. Voor Tadelakt en Leem hebben we daar ook workshops voor.

Verwerkers die niet op deze lijst staan en er volgens hen wel op horen te staan, kunnen dat middels een e-mailtje aan ons kenbaar maken.

OpeningstijdenNieuwsVerwerkersGezonde DuurzaamheidLinksOver ons en ons bedrijfprivacy verklaringLandgoed De Olmenshorst LisserbroekProducentenCorona maatregelen