Hiro Natuurlijk Wonen

heidemattenBamboe tuinschermen op rolWitte Varen tuinschermen op rolZwarte Varen tuinschermen op rolWilgen tuinschermen op rolHome

Afscheidingen, omheiningen en tuinschermen

Sfeervol en functioneel.

Een schutting, omheining of tuinscherm bepaalt sterk de sfeer in je tuin. Een bamboescherm of wilgenscherm geeft een natuurlijk effect en een strakke houten schutting pas goed bij een moderne tuininrichting. Een tuinscherm op rol, tegen gaas leent zich weer ideaal voor een mooie groene tuinafscheiding in combinatie met een klimplant. Lees hier meer over schermen, en bestel in de Hiro Natuurlijk Wonen webshop!

Eenvoudig toepasbaar.

Met behulp van tuinschermen kunt u uw minder mooie muren en hekken in uw tuin omtoveren tot een plezierig aanzicht. U hoeft alleen maar het tuinscherm uit te rollen en vast te maken aan de bestaande muur of hek met gegalvaniseerd draad. Let op: Dit zijn produkten van natuurlijke materialen, daarom kunnen wij niet garanderen dat de kleur of dikte exact hetzelfde is als in de afbeeldingen.

Elke rol is gemaakt van verticale scheuten / stokjes, samen gebonden. Omdat het een natuur product is, zijn de diktes gevarieerd, hetgeen ook een charme is van dit product.
Multifunctionele toepassingen op balkon, hekken tegen inzicht. Maar ook voor het uit het zicht houden van afvalcontainers.

Diverse sferen en uitstralingen.

De diverse toegepaste natuurlijke materialen hebben ieder een eigen uitstraling. Strak, rustiek, maar allemaal natuurlijk. Hierdoor is er voor iedere toepassing een geschikte uitvoering te vinden.
Ook het op maat maken en bevestigen is eenvoudig, en geeft daardoor de mogelijkheid iedere toepassing een eigen uitstraling te geven.