Hiro Natuurlijk Wonen

AlgemeenProductenToepassing Hiro duurzame ProductenEvenementenActiviteitenInternet WinkelAgendaHome

Workshop kunstzinnig werken met leem en andere materialen.

Een gezellige- en creatieve middag voor kunstenaars en creatievelingen, maar ook voor hen die ervaring willen opdoen met leem etc

of gewoon een gezellige dag willen hebben.

Voor inschrijven en de beschikbare data. klik hier

Ook mogelijk een andere datum, dag of tijd te kiezen, indien u met een eigen groep mensen komt, klik hier


Voortvloeiend uit de Leemontdekdoos, is deze wokshop ontstaan. Mensen die in groepsverband deze ontdekking willen beleven, maar ook leerkrachten die met deze Leemontdekdoos op school of verenigingen deze ontdekkingstocht willen toepassen. Maar ook bijzonder geschikt voor verjaardagen en partijtjes.

Renate begeleid jou bij het omgaan met deze materialen. Vol met tips en het delen van haar ervaringen. Je maakt op deze middag een sculptuur van leem en andere materialen. Er wordt met natuurlijke- en niet schadelijke materialen gewerkt.

Het eventueel kleuren van de skulptuur doen we met aardpigmenten, aardemengsels, parelmoer etc. Renate laat je zo veel mogelijk ervaren wat leem is en wat je er allemaal mee kan doen.

Aan de hand van voorbeelden en hetgeen je zelf gaat doen. Er is geen vast onderwerp, dat ga je namelijk zelf creeren.

Voor groepen zijn ook speciale arangementen mogelijk voor bijvoorbeeld klassenactiviteit, kinderpartijtjes of bedrijfs- en familie uitjes. Gebruik daarvoor de optie groepen voor aanvragen voor het bespreken van de mogelijkheden, prijs en datum.

We beginnen om 13:30 uur en gaan door tot 17:30. De prijs is incl materialen, thee en koffie.

Voor inschrijving en de laatste aangepaste informatie: Klik hier


Creatieve projecten met leemstoelenmatten riet rotan biezen papercord webbing zeegrasWorkshop CursusHiro evenementenKinder en groepsactiviteitStoelenproject Matmatic Jonghlabel