Hiro Natuurlijk Wonen

 

AlgemeenProductenToepassing Hiro duurzame ProductenEvenementenActiviteitenInternet WinkelAgendaHome

De Olmenhorst Lunch in de Fruitloods op Landgoed de Olmenhorst.

 

Eten, drinken, verblijven, bekijken, winkelen, (appels plukken) en wandelen.

De Fruitsloods

In de Fruitloods werd vroeger het geplukte fruit gesorteerd. Rondom de loods zijn er nog een aantal kamers/en koelcellen met zink bekleed die uit die tijd stammen. Nu kan je in de Fruitloods een kopje koffie, thee drinken, een lekker stuk taart uitzoeken of lunchen. Ook zijn er in de Fruitloods de biologische Olmenhorst producten: sappen, jam, appelstroop, honing en chocolade. Uiteraard zijn er heerlijke appels en peren te koop. In de kas voor de Fruitloods kan je al snel buiten zitten of beschut op het best bewaarde terras in de Haarlemmermeer.

 

Lunch als onderbreking.

Even een stukje wandelen om even los te komen van alle indrukken die je hebt opgedaan bij de Hiro Ntuurlijk Wonen activiteit. Op de Olmenhorst kunnen we ook heerlijk vertoeven in de Fruitloods en de kas of met een zonnetje op het terras. Daarom wordt in onze activiteit steevast deze onderbreking opgenomen. Ook is het mogelijk om met deze onderbreking te beginnen. Bijvoorbeeld met een activiteit die alleen 's-middags wordt gehouden. Genieten van een lunch in een bijzondere omgeving.
Het is deze combinatie van educatie, inspanning en ontspannend pauzeren met een korte wandeling en in een andere omgeving even andere indrukken krijgen. Dat maakt onze activiteiten, op deze locatie, zo uniek.

 

De Olmenhorst lunch.

 

Vanuit de Hiro Natuurlijk Wonen activiteit, hebben wij voor jou de Olmenhorst-Lunch geregeld. Een gezellig gedekte tafel staat dan reeds voor ons klaar. Klein soepje, belegde broodjes en biologische sap van de Olmenhorst. Handfruit van het seizoen. Alles Olmenhorst vers en zeer smaakvol.

De tafel staat dan voor ons gereserveerd en geheel gedekt. Hierdoor kunnen we direct van deze heerlijke lunch genieten en eventueel nog even in de winkel rondkijken. Helaas, de pauze, en dus ook deze heerlijke lunch, is beperkt. Niemand stuurt ons weg, maar toch gaan we weer wandelend (terug) naar onze activiteit. Maar zoals gezegt, een middag activiteit kan ook hier beginnen. Zoals een deelnemer zei: "Alleen al voor deze lunch wil ik nóg een workshop doen".

 

 

OpeningstijdenNieuwsVerwerkersGezonde DuurzaamheidLinksOver ons en ons bedrijfprivacy verklaringLandgoed De Olmenshorst LisserbroekProducentenCorona maatregelen