Hiro Natuurlijk Wonen

AlgemeenProductenToepassing Hiro duurzame ProductenEvenementenActiviteitenInternet WinkelAgendaHome

De biologische Olmenhorst Lunch op Landgoed de Olmenhorst.

Eten, drinken, winkelen en wandelen.

De Fruitsloods

In de Fruitloods werd vroeger het geplukte fruit gesorteerd. Rondom de loods zijn er nog een aantal kamers/en koelcellen met zink bekleed die uit die tijd stammen. Nu kan je in de Fruitloods een kopje koffie, thee drinken, een lekker stuk taart uitzoeken of lunchen. Ook zijn er in de Fruitloods cadeauartikelen te koop van diverse merken, labels en natuurlijk vind je er de biologische Olmenhorst producten: sappen, jam, appelstroop, honing en chocolade. De net geplukte oogst ligt natuurlijk ook in de Fruitloods. Uiteraard zijn er heerlijk verse appels en peren te koop. In de kas voor de Fruitloods kan je al snel buiten zitten of beschut op het best bewaarde terras in de Haarlemmermeer.

Lunch als onderbreking.

Even een stukje wandelen om even los te komen van alle indrukken die je hebt opgedaan bij de Hiro Ntuurlijk Wonen activiteit. Op de Olmenhorst kunnen we ook heerlijk vertoeven in de Fruitloods en de kas of met een zonnetje op het terras. Daarom wordt in onze activiteit steevast deze onderbreking opgenomen. Ook is het mogelijk om met deze onderbreking te beginnen. Bijvoorbeeld met een activiteit die alleen 's-middags wordt gehouden. Mits er meer dan vier deelnemers zijn. Genieten van een lunch in een bijzondere omgeving.
Het is deze combinatie van educatie, inspanning en ontspannend pauzeren met een korte wandeling en in een andere omgeving even andere indrukken krijgen. Dat maakt onze activiteiten, op deze locatie, zo uniek.

De Olmenhorst lunch.

Vanuit de Hiro Natuurlijk Wonen activiteit, hebben wij voor jou de Olmenhorst lunchgeregeld. Een uiterst gezellig gedekte tafel staat dan reeds voor ons klaar. Met diverse soorten brood en broodjes. Salade van de dag. Diverse soorten beleg bestaande uit: Biologische kazen. Biologische vleeswaren. Olmenhorst jams. Biologische sap van de Olmenhorst. Handfruit van het seizoen. Alles Olmenhorst vers en zeer smaakvol.

De tafel staat dan voor ons gereserveerd en geheel gedekt. Hierdoor kunnen we direct van deze heerlijke lunch genieten en eventueel nog even in de winkel rondkijken. Helaas, de pauze, en dus ook deze heerlijke lunch, is beperkt. Binnen het uur (ongeveer, niemand stuurt ons weg) gaan we weer wandelend (terug) naar onze activiteit. Maar zoals gezegt, een middag activiteit kan ook hier beginnen, indien er voldoende deelenemrs zijn.

OpeningstijdenNieuwsVerwerkersGezonde DuurzaamheidLinksOver ons en ons bedrijfprivacy verklaringLandgoed De Olmenshorst LisserbroekProducentenCorona maatregelen