Hiro Natuurlijk Wonen

Houtsoortenhout vademecumToepassing houtHek en poortTuinschermenSchuttingSchapenhekHome

Schutting van duruzaam hout Douglas Lariks ongekantrecht schaaldelen.

Een afscheiding door middel van palen en planken.


< Klik hier voor prijzen en bestellen >
Te groot of te veel om af te halen? Wij bezorgen grotere bestellingen gratis in onze regio

Lariks Schaaldelen.

Lariks is daar een dankbare houtsoort voor. In dit voorbeeld is de maximale palen afstand gebruikt. Dichter bij elkaar is wel aanbevolen voor een dergelijke schutting. Ook is er de mogenlijkheid om hier rondhout palen van Tamme Kastanje te gebruiken

Ook als perk afscheiding door korte tamme kastanje palen en 1 schaaldeel. Een snelle en voordelige manier voor een visuele afscheidng.

Ook de schaaldelen in verticale toepassing bied diverse mogenlijkheden.

Lariks bezaagde planken

Gekantrechte bezaagde lariksplanken voor diverse toepassingen. Bijvoorbeeld voor tweezijdig betimmerde schuttingen, maar ook voor verticale toepassing.

Er zijn geen standaard afmetingen. Het benodigde hout word alleen op bestelling geleverd. Dit in tegenstelling tot de Lariks Ongekantrechte Schaaldelen welke wel op voorraad zijn.

Eiken Palen

Als goede basis voor de schutting is de eiken paal geschikt. Hier voor zijn de palen van 70 x 70 mm erg geschikt. Er zijn echter ook palen in andere maten verkrijgbaar op aanvraag. Deze worden in opdracht gezaagd. Prijzen zijn hierdoor per offerte op te vragen.

Ook de palen van 15 x 15 cm voor poorten zijn op bestelling verkrijgbaar.

Eiken Bielzen

Op dit moment zijn er nieuwe bielzen te verkrijgen. In tegenstelling tot oude bielzen welke chemisch verontreinigd zijn met allerlei producten, zijn deze bielzen onbewerkt. Alleen verkrijgbaar op bestelling met enige levertijd.

Zweeds rabatBevilsidingPotdeksellenSchaaldelen