Hiro Natuurlijk Wonen

Houtsoortenhout vademecumToepassing houtHek en poortTuinschermenSchuttingSchapenhekHome

Vuren constructie hout

Als binnen constructiehout voldoet het vuren uitstekend. Bij veel toepassingen met houtvezelplaat, leemwand en constructies als bij een tuinschuurtje is dit het meest gebruikt. Bij veel ekologisch bewuste verbouwingen is dit vuren hout een veelgebruikte houtsoort.

Leverbaar

Ondanks dat vuren niet onder de duurzame houtsoorten valt, is deze wel leverbaar via Hiro Natuurlijk Wonen. Als service wordt het betere vurenhout via de vakhandel gehaald en doorgebracht naar het werkadres. Diverse maten zijn leverbaar. Soms is er ook enige voorraad.Dit betreft dan ook meer service om het materiaal op een werkplek te bezorgen.

Houtbewerking

Door de aanwezigheid van tafelzaag(je) en vandikte bank(je) is het mogelijk kleinschalige houtbewerking uit te voeren. Grotere werken moeten door een loonzagerij worden uitgevoerd. Dit is echter heel goed mogelijk.

Prijzen kunt U NIET via onze E-shop vinden Deze moeten altijd apart aangevraagd worden. Prijsopgave wordt gegeven in m1 en geleverd wordt in handelslengtes welke op dat moment leverbaar zijn. Het beste kunt U daartoe opgeven wat U nodig heeft, en U krijgt hiervoor een offerte aangeboden.

RobiniaTamme KastanjeVurenLariksEikenWilg