Hiro Natuurlijk Wonen

AlgemeenProductenToepassing Hiro duurzame ProductenEvenementenActiviteitenInternet WinkelAgendaHome

Het Historisch Festival Haarlem laat oude ambachten zien.

Het heeft aandacht voor ’leerzame activiteiten voor jong en oud’ er is live-muziek en verschillende bieren dus.

Historisch Festival.

Om het historische karakter extra te benadrukken: er zijn ook diverse rondleidingen door de Vijfhoek, waarbij de geschiedenis van deze bijzondere wijk uit de doeken wordt gedaan. Het evenement staat vanaf nu onder leiding van Rob Alphenaar, eigenaar van café Briljant in de Vijfhoek en organisator van tal van evenementen in de buurt. Alphenaar was ook al vanaf het begin betrokken bij het Jopenfestival. De nieuwe naam laat volgens hem beter zien waar het festival over gaat dan de oude. ,,Het is geen bierfestival, hoewel dat vanwege de inbreng van Jopen vaak wel zo werd gezien. De mooie - historische - bieren zullen blijven, maar die zullen niet meer alleen van Jopen komen.

Presentatie producten en ambacht

Hiro Natuurlijk Wonen zal aanwezig zijn met twee kramen. Eentje voor de presentatie van onze producten en eentje voor activiteit.
Dit jaar zal dat wederom met leem zijn. Nog niet precies bekend wat, maar we gaan er weer leuke dingen doen.

Om kennis te maken hebben we een hele tijd geleden Leemontdekdoos samengesteld. Deze heeft nu zijn bekendheid verkregen. Deze worden nu ook samengesteld voor scholen. Die zal uiteraard te koop worden aangeboden.

Workshops en groepsactiviteit.

Ook aandacht voor onze workshops. Hierin is altijd het materiaal de leidraad. Ook voor groepen of feestelijke activiteit.
Een dag eerder zijn we op Haarlems Ambacht met een demonstratie stoelenmatten.

dag van het kasteelstoelmatten monumentendag  hillegomCultuur WeekendHerfst Evenement Stads Kweektuin HaarlemHistorisch Festival HaerlemAmbachten Markt HaarlemBiomarkt Kweektuin HaarlemBiologische Markt Botermarkt HaarlemBloemencorso BollenstreekVoorjaarsevenement Haarlemse KweektuinBoerenmarkt op de Houthoeve HaarlemGeluksroute bollenstreek 2017Zelfpluk Olmenhorst presentatie activiteiten demonstraties aanbiedingen door Hiro Natuurlijk Wonen